Help get this topic noticed by sharing it on Twitter, Facebook, or email.

Automatically midi signal changing

always running LED display numbers.automatically working midi controls and pith sustain and all the signal working.it is a big problem me to work.please give me a solution for fix it.
thank you.
Milinda
1 person has
this problem
+1
Reply
  • Hey Milinda,

    Thanks for posting!

    Sorry you're having some trouble with that! I would recommend testing your Oxygen's connection with a different USB cable, with different USB ports on your computer, and a different computer to see if you can reproduce the same behavior.

    If you try that and your Oxygen is still constantly sending MIDI control data by itself and its display is behaving erratically, this sounds like it is hardware related. Warranty and non-warranty claims cannot be handled here on the forum but I can point you in the right direction! Here are a couple of options that you could choose from:

    • Submit a Warranty or Service Inquiry with our Technical Support team by logging onto the M-Audio Support Page. Select Warranty or Service Inquiry from the drop down menu. This will not require a support code.

    or

    • For faster support, call or email your nearest Support Office or International Distributor. Select your country to find the nearest office.

    Make sure to reference or link to this thread to help out the support team.

    I hope this helps! Let me know if you have any additional questions.
  • (some HTML allowed)
    How does this make you feel?
    Add Image
    I'm

    e.g. happy, confident, thankful, excited kidding, amused, unsure, silly indifferent, undecided, unconcerned sad, anxious, confused, frustrated